Airless spuitwerk

Stap binnen in de wereld van onze binnenschilderwerken, waar vakmanschap en passie samenwerken om jouw binnenruimte te verfraaien.

01.

Wand- en Plafondspuitwerk

Ons wand- en plafondspuitwerk zorgt voor een gelijkmatige en professionele afwerking op grote oppervlakken.

02.

Deur- en Kozijnspuitwerk

Voor deuren en kozijnen bieden we spuitwerk om een naadloze afwerking te bereiken.

03.

Gevel- en Betonspuitwerk

Ons gevel- en betonspuitwerk is ontworpen voor buitentoepassingen en biedt een duurzame afwerking voor gevels en betonnen oppervlakken.

Transformeer je Interieur

Latex spuiten is dé moderne manier om snel en gelijkmatig een strakke afwerking aan je muren en plafonds te geven. Onze latex spuitservice biedt efficiënte en hoogwaardige resultaten voor jouw interieurprojecten. Ontdek de voordelen van deze methode voor een prachtige en duurzame afwerking.

Onze latex spuitservice biedt een moderne en efficiënte manier om snel en gelijkmatig muren en plafonds af te werken. Het bespaart tijd en verf, biedt duurzaamheid tegen slijtage en is gemakkelijk te reinigen voor een prachtige en blijvende huisafwerking.

Het werkproces

01.

Ondergrond-voorbereiding

We beginnen met het grondig reinigen en voorbereiden van de ondergrond, zorgen voor een gladde en schone basis voor het spuitwerk.

02.

Verf- en Materiaal keuze

Samen met jou selecteren we de juiste verf en materialen die passen bij je specifieke project, van muren tot kozijnen.

03.

Spuitapplicatie

Onze ervaren vakmensen gebruiken airless spuittechnologie om verf gelijkmatig en efficiënt aan te brengen op de oppervlakken.

04.

Kwaliteitscontrole en afwerking

We voeren een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat het spuitwerk perfect is aangebracht en voldoet aan onze hoge normen. 

Nieuwbouwwoning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Spuitwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Deuren acryl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Verf bevat schadelijke stoffen. Geen enkele verf is in iedere situatie een milieuvriendelijke keuze. Wel werken wij met de A merken die zich voortdurend bezighoudt met het optimaliseren hiervan.

Ja, wij geven minimaal 4 jaar garantie op het schilderwerk. Omdat wij aangesloten zijn bij ‘De betere schilder’ zijn wij instaat u een officieel garantie bewijs te overhandigen.

Wij verzoeken u het werkgebied zo vrij als mogelijk te maken, zodat wij de ruimte hebben om (schoon) te kunnen werken.
Wij proberen ten alle tijden zo schoon als mogelijk te werken. Wij zullen altijd de ruimte of gebied schoon achter laten!
Dit is afhankelijk van het project, maar wij zullen er altijd voor proberen te zorgen dat het zo lang als mogelijk mee gaat. Wij geven voor het onderhoud wat tips mee om het levensduur te verlengen.
Dit is afhankelijk van het seizoen in verband met weersinvloeden. Dit is daarom ook lastig te zeggen. Betreft het buiten schilderwerk, zullen wij er altijd voor zorgen om de openslaande delen als eerst te behandelen zodat dit ook zo lang als mogelijk kan drogen.
Martin Monrooij
Martin Monrooij
2023-06-21
Julian en zijn collega hebben heel goed werk geleverd bij het schilderen de buitenkant van ons huis. Ze kwamen hun afspraken perfect na en streven een hoge kwaliteit na.
RemcovT
RemcovT
2023-06-14
Leuk jong team wat ik graag een kans wilde geven en ze hebben het super gedaan. Ik ben vrij kritisch maar ik ga de volgende keer weer voor ze. Blijf zo doorgaan jongens.
M M
M M
2023-05-30
Julian van Schildersbedrijf Focus heeft in 2023 samen met een compagnon al het houtwerk van mijn huis in Houten geschilderd. Vriendelijk, nette en betrouwbare schilders. Goed schilderwerk afgeleverd voor een juiste prijs. Met ook goede communicatie over voortgang en planning. En goed advies over schoonhouden en daarmee behoud van het geschilderde houtwerk. Ik schrijf deze review omdat ik dus zeker tevreden ben over Focus en ze aanbeveel!
Lilian Glaap
Lilian Glaap
2023-04-03
Wij zijn blij met het prachtige resultaat. Met recht ‘focus op kwaliteit’. Hans en Lilian
Jay Meijer
Jay Meijer
2023-01-11
Dit bedrijf heeft bij mij thuis de trappen geschilderd en hierbij een Top kwaliteit schilderwerk geleverd. Erg vriendelijk en heeft een goede eerlijke prijs gerekend.
Eloy Rodriguez Martin
Eloy Rodriguez Martin
2023-01-11
Een hele fijne ervaring, kwam de afspraken na die gemaakt waren en ze waren zeer meedenkend over hoe en wat er allemaal gebeurd moest worden. Opzoek naar een goeie schilder in omgeving Utrecht die verstand van zaken heeft en weet waar die over praat, dan zit je bij deze gasten goed, toppers👍🏽
Lorèn
Lorèn
2023-01-11
Een top bedrijf!! Het is echt aan te raden!! Als ik meer schilderwerk heb weet ik dat dit bedrijf opnieuw langs mag komen bij ons. Kwaliteit, en komt ze afspraken na!
ricoct
ricoct
2023-01-11
Onze woonkamer laten sauzen, zowel plafond als wanden, zeer nauwkeurig. Het geheel sluit mooi aan. Netjes en schoon achtergelaten.

Neem contact op

Bereid je voor op een verbluffende transformatie – neem vandaag nog contact met ons op!