Behang
werkzaamheden

Ontdek de kunst van behangwerk met onze experts. Laat textuur en stijl samenkomen om jouw binnenruimte te verfraaien met passie en vakmanschap.

01.

Patroonbehang aanbrengen

Wij zijn experts in het aanbrengen van patroonbehang, waardoor je ruimte een unieke en persoonlijke uitstraling krijgt.

02.

Behangverwijdering en voorbereiding

Voordat we nieuw behang aanbrengen, zorgen we voor een grondige behangverwijdering en voorbereiding van de ondergrond.

03.

Behangadvies en keuze van materialen

Met onze expertise helpen we je bij het kiezen van het juiste behangmateriaal en design dat past bij jouw stijl en behoeften.

Behangwerk op maat

Behangwerkzaamheden omvatten het aanbrengen van behang op muren om de esthetiek van een ruimte te verbeteren, inclusief renovliesbehang en patroonbehang.

Onze behangwerkzaamheden zijn ontworpen om de esthetiek van je ruimte te verheffen door professioneel behang op de muren aan te brengen. We bieden diverse opties, waaronder renovliesbehang dat ideaal is voor nieuwbouwprojecten en patroonbehang om persoonlijkheid en karakter aan je interieur toe te voegen. 

Het werkproces

01.

Ondergrond voorbereiding

We beginnen met een grondige inspectie van de ondergrond en zorgen ervoor dat deze schoon, glad en vrij van beschadigingen is. Dit creëert de beste basis voor behang.

02.

Behangselectie en Patroonplaatsing

Samen met jou kiezen we het juiste behangmateriaal en patroon dat past bij je stijl en wensen. We zorgen ervoor dat patronen perfect worden geplaatst en gealigneerd voor een professionele uitstraling.

03.

Behangapplicatie en Afwerking

Onze vakmensen brengen het behang met precisie aan, waarbij luchtbellen of rimpels worden voorkomen. Randen en hoeken worden nauwkeurig afgewerkt voor een naadloze look.

04.

Kwaliteitscontrole en Oplevering

We voeren een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat het behang perfect is aangebracht en voldoet aan onze hoge normen. 

Behang kinderkamer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Behangwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Behangwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Verf bevat schadelijke stoffen. Geen enkele verf is in iedere situatie een milieuvriendelijke keuze. Wel werken wij met de A merken die zich voortdurend bezighoudt met het optimaliseren hiervan.

Ja, wij geven minimaal 4 jaar garantie op het schilderwerk. Omdat wij aangesloten zijn bij ‘De betere schilder’ zijn wij instaat u een officieel garantie bewijs te overhandigen.

Wij verzoeken u het werkgebied zo vrij als mogelijk te maken, zodat wij de ruimte hebben om (schoon) te kunnen werken.
Wij proberen ten alle tijden zo schoon als mogelijk te werken. Wij zullen altijd de ruimte of gebied schoon achter laten!
Dit is afhankelijk van het project, maar wij zullen er altijd voor proberen te zorgen dat het zo lang als mogelijk mee gaat. Wij geven voor het onderhoud wat tips mee om het levensduur te verlengen.
Dit is afhankelijk van het seizoen in verband met weersinvloeden. Dit is daarom ook lastig te zeggen. Betreft het buiten schilderwerk, zullen wij er altijd voor zorgen om de openslaande delen als eerst te behandelen zodat dit ook zo lang als mogelijk kan drogen.
Martin Monrooij
Martin Monrooij
2023-06-21
Julian en zijn collega hebben heel goed werk geleverd bij het schilderen de buitenkant van ons huis. Ze kwamen hun afspraken perfect na en streven een hoge kwaliteit na.
RemcovT
RemcovT
2023-06-14
Leuk jong team wat ik graag een kans wilde geven en ze hebben het super gedaan. Ik ben vrij kritisch maar ik ga de volgende keer weer voor ze. Blijf zo doorgaan jongens.
M M
M M
2023-05-30
Julian van Schildersbedrijf Focus heeft in 2023 samen met een compagnon al het houtwerk van mijn huis in Houten geschilderd. Vriendelijk, nette en betrouwbare schilders. Goed schilderwerk afgeleverd voor een juiste prijs. Met ook goede communicatie over voortgang en planning. En goed advies over schoonhouden en daarmee behoud van het geschilderde houtwerk. Ik schrijf deze review omdat ik dus zeker tevreden ben over Focus en ze aanbeveel!
Lilian Glaap
Lilian Glaap
2023-04-03
Wij zijn blij met het prachtige resultaat. Met recht ‘focus op kwaliteit’. Hans en Lilian
Jay Meijer
Jay Meijer
2023-01-11
Dit bedrijf heeft bij mij thuis de trappen geschilderd en hierbij een Top kwaliteit schilderwerk geleverd. Erg vriendelijk en heeft een goede eerlijke prijs gerekend.
Eloy Rodriguez Martin
Eloy Rodriguez Martin
2023-01-11
Een hele fijne ervaring, kwam de afspraken na die gemaakt waren en ze waren zeer meedenkend over hoe en wat er allemaal gebeurd moest worden. Opzoek naar een goeie schilder in omgeving Utrecht die verstand van zaken heeft en weet waar die over praat, dan zit je bij deze gasten goed, toppers👍🏽
Lorèn
Lorèn
2023-01-11
Een top bedrijf!! Het is echt aan te raden!! Als ik meer schilderwerk heb weet ik dat dit bedrijf opnieuw langs mag komen bij ons. Kwaliteit, en komt ze afspraken na!
ricoct
ricoct
2023-01-11
Onze woonkamer laten sauzen, zowel plafond als wanden, zeer nauwkeurig. Het geheel sluit mooi aan. Netjes en schoon achtergelaten.

Neem contact op

Bereid je voor op een verbluffende transformatie – neem vandaag nog contact met ons op!