Buitenschilderwerk

We gebruiken milieuvriendelijke verf en geavanceerde technieken om jouw huis te beschermen, met oog voor de lange termijn.

01.

Gevelschilderwerk

We specialiseren ons in het schilderen van gevels, waarbij we duurzame verf en afwerkingen gebruiken om je buitenmuren te beschermen en te verfraaien.

02.

Houtwerk Buitenshuis

Ons buitenschilderwerk omvat ook het schilderen van houten elementen zoals deuren, kozijnen en daklijsten. Dit zorgt niet alleen voor een esthetische upgrade, maar beschermt ook tegen weersinvloeden.

03.

Tuin- en Schutting Schilderen

Voor een complete buitenmake-over schilderen we ook tuinmeubilair en schuttingen. Hierbij gebruiken we weerbestendige verf voor een langdurige en frisse uitstraling.

Laat je huis stralen

Onze duurzame aanpak omvat niet alleen het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen, maar ook onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. We zorgen ervoor dat elk schilderproject wordt uitgevoerd met de hoogste normen in gedachten, wat resulteert in een buitenruimte die niet alleen mooi is, maar ook beter bestand is tegen weersinvloeden en veroudering.

Door voor ons buitenschilderwerk te kiezen, draag je bij aan een milieuvriendelijke benadering van schilderen en help je om de schoonheid van jouw huis in stand te houden op de lange termijn.

Het werkproces

01.

Oppervlak voorbereiding

We starten met het grondig reinigen en voorbereiden van de buitenoppervlakken, waardoor we een gladde en schone basis creëren voor het schilderwerk.

02.

Kwaliteitsverf en Materiaalkeuze

Samen met jou selecteren we hoogwaardige verf en materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden, waardoor de buitenafwerking duurzaam en beschermd is.

03.

Professionele Schilderapplicatie

Onze ervaren vakmensen passen professionele schildertechnieken toe om een gelijkmatige en duurzame verflaag aan te brengen, variërend van gevels tot houtwerk.

04.

Kwaliteitscontrole en afwerking

Na het schilderwerk voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat de buitenafwerking voldoet aan onze hoge normen. We streven naar een perfecte en langdurige resultaat.

Buitenschilderwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Buitenschilderwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Hoekwoning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Verf bevat schadelijke stoffen. Geen enkele verf is in iedere situatie een milieuvriendelijke keuze. Wel werken wij met de A merken die zich voortdurend bezighoudt met het optimaliseren hiervan.

Ja, wij geven minimaal 4 jaar garantie op het schilderwerk. Omdat wij aangesloten zijn bij ‘De betere schilder’ zijn wij instaat u een officieel garantie bewijs te overhandigen.

Wij verzoeken u het werkgebied zo vrij als mogelijk te maken, zodat wij de ruimte hebben om (schoon) te kunnen werken.
Wij proberen ten alle tijden zo schoon als mogelijk te werken. Wij zullen altijd de ruimte of gebied schoon achter laten!
Dit is afhankelijk van het project, maar wij zullen er altijd voor proberen te zorgen dat het zo lang als mogelijk mee gaat. Wij geven voor het onderhoud wat tips mee om het levensduur te verlengen.
Dit is afhankelijk van het seizoen in verband met weersinvloeden. Dit is daarom ook lastig te zeggen. Betreft het buiten schilderwerk, zullen wij er altijd voor zorgen om de openslaande delen als eerst te behandelen zodat dit ook zo lang als mogelijk kan drogen.
Martin Monrooij
Martin Monrooij
2023-06-21
Julian en zijn collega hebben heel goed werk geleverd bij het schilderen de buitenkant van ons huis. Ze kwamen hun afspraken perfect na en streven een hoge kwaliteit na.
RemcovT
RemcovT
2023-06-14
Leuk jong team wat ik graag een kans wilde geven en ze hebben het super gedaan. Ik ben vrij kritisch maar ik ga de volgende keer weer voor ze. Blijf zo doorgaan jongens.
M M
M M
2023-05-30
Julian van Schildersbedrijf Focus heeft in 2023 samen met een compagnon al het houtwerk van mijn huis in Houten geschilderd. Vriendelijk, nette en betrouwbare schilders. Goed schilderwerk afgeleverd voor een juiste prijs. Met ook goede communicatie over voortgang en planning. En goed advies over schoonhouden en daarmee behoud van het geschilderde houtwerk. Ik schrijf deze review omdat ik dus zeker tevreden ben over Focus en ze aanbeveel!
Lilian Glaap
Lilian Glaap
2023-04-03
Wij zijn blij met het prachtige resultaat. Met recht ‘focus op kwaliteit’. Hans en Lilian
Jay Meijer
Jay Meijer
2023-01-11
Dit bedrijf heeft bij mij thuis de trappen geschilderd en hierbij een Top kwaliteit schilderwerk geleverd. Erg vriendelijk en heeft een goede eerlijke prijs gerekend.
Eloy Rodriguez Martin
Eloy Rodriguez Martin
2023-01-11
Een hele fijne ervaring, kwam de afspraken na die gemaakt waren en ze waren zeer meedenkend over hoe en wat er allemaal gebeurd moest worden. Opzoek naar een goeie schilder in omgeving Utrecht die verstand van zaken heeft en weet waar die over praat, dan zit je bij deze gasten goed, toppers👍🏽
Lorèn
Lorèn
2023-01-11
Een top bedrijf!! Het is echt aan te raden!! Als ik meer schilderwerk heb weet ik dat dit bedrijf opnieuw langs mag komen bij ons. Kwaliteit, en komt ze afspraken na!
ricoct
ricoct
2023-01-11
Onze woonkamer laten sauzen, zowel plafond als wanden, zeer nauwkeurig. Het geheel sluit mooi aan. Netjes en schoon achtergelaten.

Neem contact op

Bereid je voor op een verbluffende transformatie – neem vandaag nog contact met ons op!