Timmer-
werkzaamheden

Stap binnen in de wereld van onze timmerwerkzaamheden, waar vakmanschap en passie samenwerken om jouw buitenruimte te verfraaien.

01.

Houten kozijnen en deuren

Onze timmerwerkzaamheden omvatten het repareren, vervangen of aanpassen van houten kozijnen en deuren, waarbij we streven naar duurzaamheid en esthetiek.

02.

Maatwerk Timmerprojecten

Voor unieke en op maat gemaakte timmerprojecten, zoals inbouwkasten, planken of andere houten elementen, bieden we vakmanschap en precisie.

03.

Timmerwerk voor renovatie

Bij renovatieprojecten verzorgen we timmerwerkzaamheden om oude elementen te herstellen en aan te passen, waardoor de oorspronkelijke charme behouden blijft.

Timmerwerk op maat

Ons ervaren team van timmerlieden staat klaar om op maat gemaakt vakmanschap te leveren, variërend van de verfijning van interieurdetails tot structurele verbeteringen. Of het nu gaat om de creatie van aangepaste meubelstukken, de installatie van nieuwe kozijnen of het herstel van houten oppervlakken, wij brengen jouw visie tot leven met zorgvuldig uitgevoerd timmerwerk.

Ontdek hoe wij met precisie en toewijding hout omzetten in kunst, waardoor jouw huis niet alleen mooier, maar ook duurzamer wordt.

Het werkproces

01.

Timmerwerk analyse en ontwerp

We beginnen met een gedetailleerde analyse van de timmerwerkbehoeften en creëren een aangepast ontwerp om aan je specifieke eisen en stijl te voldoen.

02.

Houtselectie en maatvoering

Samen met jou kiezen we hoogwaardig hout en bepalen we de juiste maatvoering voor nauwkeurige en duurzame timmerwerkzaamheden, variërend van kozijnen tot maatwerkprojecten.

03.

Vakmanschap in Timmerwerk

Onze ervaren timmerlieden voeren het werk uit met vakmanschap, waarbij ze streven naar precisie en aandacht voor detail om hoogwaardige resultaten te leveren.

04.

Kwaliteitscontrole en Afwerking

Na het timmerwerk voeren we een zorgvuldige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat het werk aan de hoogste normen voldoet. De afwerking wordt met zorg uitgevoerd voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke uitstraling.

Nieuwbouwwoning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Spuitwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Deuren acryl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Verf bevat schadelijke stoffen. Geen enkele verf is in iedere situatie een milieuvriendelijke keuze. Wel werken wij met de A merken die zich voortdurend bezighoudt met het optimaliseren hiervan.

Ja, wij geven minimaal 4 jaar garantie op het schilderwerk. Omdat wij aangesloten zijn bij ‘De betere schilder’ zijn wij instaat u een officieel garantie bewijs te overhandigen.

Wij verzoeken u het werkgebied zo vrij als mogelijk te maken, zodat wij de ruimte hebben om (schoon) te kunnen werken.
Wij proberen ten alle tijden zo schoon als mogelijk te werken. Wij zullen altijd de ruimte of gebied schoon achter laten!
Dit is afhankelijk van het project, maar wij zullen er altijd voor proberen te zorgen dat het zo lang als mogelijk mee gaat. Wij geven voor het onderhoud wat tips mee om het levensduur te verlengen.
Dit is afhankelijk van het seizoen in verband met weersinvloeden. Dit is daarom ook lastig te zeggen. Betreft het buiten schilderwerk, zullen wij er altijd voor zorgen om de openslaande delen als eerst te behandelen zodat dit ook zo lang als mogelijk kan drogen.
Martin Monrooij
Martin Monrooij
2023-06-21
Julian en zijn collega hebben heel goed werk geleverd bij het schilderen de buitenkant van ons huis. Ze kwamen hun afspraken perfect na en streven een hoge kwaliteit na.
RemcovT
RemcovT
2023-06-14
Leuk jong team wat ik graag een kans wilde geven en ze hebben het super gedaan. Ik ben vrij kritisch maar ik ga de volgende keer weer voor ze. Blijf zo doorgaan jongens.
M M
M M
2023-05-30
Julian van Schildersbedrijf Focus heeft in 2023 samen met een compagnon al het houtwerk van mijn huis in Houten geschilderd. Vriendelijk, nette en betrouwbare schilders. Goed schilderwerk afgeleverd voor een juiste prijs. Met ook goede communicatie over voortgang en planning. En goed advies over schoonhouden en daarmee behoud van het geschilderde houtwerk. Ik schrijf deze review omdat ik dus zeker tevreden ben over Focus en ze aanbeveel!
Lilian Glaap
Lilian Glaap
2023-04-03
Wij zijn blij met het prachtige resultaat. Met recht ‘focus op kwaliteit’. Hans en Lilian
Jay Meijer
Jay Meijer
2023-01-11
Dit bedrijf heeft bij mij thuis de trappen geschilderd en hierbij een Top kwaliteit schilderwerk geleverd. Erg vriendelijk en heeft een goede eerlijke prijs gerekend.
Eloy Rodriguez Martin
Eloy Rodriguez Martin
2023-01-11
Een hele fijne ervaring, kwam de afspraken na die gemaakt waren en ze waren zeer meedenkend over hoe en wat er allemaal gebeurd moest worden. Opzoek naar een goeie schilder in omgeving Utrecht die verstand van zaken heeft en weet waar die over praat, dan zit je bij deze gasten goed, toppers👍🏽
Lorèn
Lorèn
2023-01-11
Een top bedrijf!! Het is echt aan te raden!! Als ik meer schilderwerk heb weet ik dat dit bedrijf opnieuw langs mag komen bij ons. Kwaliteit, en komt ze afspraken na!
ricoct
ricoct
2023-01-11
Onze woonkamer laten sauzen, zowel plafond als wanden, zeer nauwkeurig. Het geheel sluit mooi aan. Netjes en schoon achtergelaten.

Neem contact op

Bereid je voor op een verbluffende transformatie – neem vandaag nog contact met ons op!