Over ons

Ontmoet ons team en ontdek onze passie voor kwaliteit en innovatie.

Leer ons kennen

Bij Schildersbedrijf Focus geloven we in voortdurende verbetering en samenwerking met onze klanten. Onze missie is om de meest duurzame oplossingen te vinden voor jouw schilderwerkbehoeften. Wij gaan verder dan alleen verf. We streven naar langdurige resultaten die de esthetiek en waarde van jouw ruimtes versterken. Ontdek hoe we samenwerken om jouw visie te realiseren met een focus op duurzaamheid.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de fundamenten van wie we zijn en hoe we ons werk benaderen. Ze leiden ons naar kwaliteit, vakmanschap en klantgerichtheid in alles wat we doen.

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit voorop. We geloven in het leveren van verfijnde resultaten, van perfecte verflagen tot nauwkeurige afwerkingen.

Vakmanschap

Ons vakmanschap is onze trots. Onze schilders zijn experts met jarenlange ervaring en een scherp oog voor detail.

Klantgerichtheid

We begrijpen dat elke klant uniek is en streven naar volledige klanttevredenheid. We luisteren naar je wensen met professioneel advies.

Onze missie

Onze missie bij Schildersbedrijf Focus is om jouw unieke visie en behoeften te begrijpen en te vertalen in tastbare, esthetische resultaten. We streven naar perfectie in elk penseelstreek en richten ons op het verbeteren van de leefbaarheid en de waarde van elke ruimte.

Onze visie

Onze visie is om niet alleen verf op muren te zetten, maar om de sfeer, uitstraling en duurzaamheid van elke ruimte te verbeteren. We geloven sterk in duurzaamheid en zoeken voortdurend naar milieuvriendelijke materialen en methoden om ervoor te zorgen dat onze projecten een positieve impact hebben op de omgeving, zowel nu als in de toekomst.

Wij werken samen met

Met trots werken we samen met enkele van de meest gerespecteerde namen in de industrie, waarbij kwaliteit en partnerschap centraal staan in onze relaties

De Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers is een certificeerbare lijst die aannemers helpt aantonen dat zij op de werkvloer veiligheid, gezondheid en milieu beheersen.

Sikkens is een toonaangevend bedrijf in de verfindustrie dat hoogwaardige verven en coatings produceert voor zowel professionele schilders als consumenten.

Repair Care is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in duurzame en innovatieve oplossingen voor het repareren en onderhouden van hout en andere bouwmaterialen, met de missie om gebouwen te behouden en te verduurzamen.

Repair Care is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in duurzame en innovatieve oplossingen voor het repareren en onderhouden van hout en andere bouwmaterialen, met de missie om gebouwen te behouden en te verduurzamen.

Neem contact op

Bereid je voor op een verbluffende transformatie – neem vandaag nog contact met ons op!