Schadeherstel

Lekkages en schimmel kunnen je schilderwerk beschadigen. Wij bieden snelle en effectieve oplossingen voor herstel.

01.

Muur- en Plafondherstel

Onze experts herstellen niet alleen beschadigingen aan muren en plafonds, maar zorgen ook voor een naadloze en esthetisch verantwoorde afwerking.

02.

Oppervlakherstel na Beschadiging

Voor diverse oppervlakken bieden we nauwkeurig herstel na beschadiging. Van kleine krassen tot grotere reparaties, wij brengen je oppervlakken weer in perfecte staat.

03.

Algeheel Schadeherstel

Ons schadeherstelteam gaat verder dan specifieke gebieden en biedt algeheel herstel voor verschillende oppervlakken. Met zorg en precisie herstellen en vernieuwen wij diverse schades.

Herstel de schoonheid van je huis

Lekkages en schimmelproblemen kunnen niet alleen de esthetiek van je schilderwerk beschadigen, maar ook de structurele integriteit van je huis in gevaar brengen. Bij ons begrijpen we de urgentie van dergelijke situaties.

We bieden snelle en effectieve oplossingen voor herstel, zodat je ruimtes er niet alleen weer perfect uitzien, maar ook beschermd zijn tegen verdere schade.

Het werkproces

01.

Schadeanalyse en Inspectie

We beginnen met het grondig reinigen en voorbereiden van de ondergrond, zorgen voor een gladde en schone basis voor het spuitwerk.

02.

Precisieherstel

Samen met jou selecteren we de juiste verf en materialen die passen bij je specifieke project, van muren tot kozijnen.

03.

Oppervlakafwerking en Detailing

Onze ervaren vakmensen gebruiken airless spuittechnologie om verf gelijkmatig en efficiënt aan te brengen op de oppervlakken.

04.

Kwaliteitscontrole

We voeren een grondige kwaliteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat het spuitwerk perfect is aangebracht en voldoet aan onze hoge normen. 

Lekkage schade

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Herstel stucwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Herstel badkamer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Verf bevat schadelijke stoffen. Geen enkele verf is in iedere situatie een milieuvriendelijke keuze. Wel werken wij met de A merken die zich voortdurend bezighoudt met het optimaliseren hiervan.

Ja, wij geven minimaal 4 jaar garantie op het schilderwerk. Omdat wij aangesloten zijn bij ‘De betere schilder’ zijn wij instaat u een officieel garantie bewijs te overhandigen.

Wij verzoeken u het werkgebied zo vrij als mogelijk te maken, zodat wij de ruimte hebben om (schoon) te kunnen werken.
Wij proberen ten alle tijden zo schoon als mogelijk te werken. Wij zullen altijd de ruimte of gebied schoon achter laten!
Dit is afhankelijk van het project, maar wij zullen er altijd voor proberen te zorgen dat het zo lang als mogelijk mee gaat. Wij geven voor het onderhoud wat tips mee om het levensduur te verlengen.
Dit is afhankelijk van het seizoen in verband met weersinvloeden. Dit is daarom ook lastig te zeggen. Betreft het buiten schilderwerk, zullen wij er altijd voor zorgen om de openslaande delen als eerst te behandelen zodat dit ook zo lang als mogelijk kan drogen.
Martin Monrooij
Martin Monrooij
2023-06-21
Julian en zijn collega hebben heel goed werk geleverd bij het schilderen de buitenkant van ons huis. Ze kwamen hun afspraken perfect na en streven een hoge kwaliteit na.
RemcovT
RemcovT
2023-06-14
Leuk jong team wat ik graag een kans wilde geven en ze hebben het super gedaan. Ik ben vrij kritisch maar ik ga de volgende keer weer voor ze. Blijf zo doorgaan jongens.
M M
M M
2023-05-30
Julian van Schildersbedrijf Focus heeft in 2023 samen met een compagnon al het houtwerk van mijn huis in Houten geschilderd. Vriendelijk, nette en betrouwbare schilders. Goed schilderwerk afgeleverd voor een juiste prijs. Met ook goede communicatie over voortgang en planning. En goed advies over schoonhouden en daarmee behoud van het geschilderde houtwerk. Ik schrijf deze review omdat ik dus zeker tevreden ben over Focus en ze aanbeveel!
Lilian Glaap
Lilian Glaap
2023-04-03
Wij zijn blij met het prachtige resultaat. Met recht ‘focus op kwaliteit’. Hans en Lilian
Jay Meijer
Jay Meijer
2023-01-11
Dit bedrijf heeft bij mij thuis de trappen geschilderd en hierbij een Top kwaliteit schilderwerk geleverd. Erg vriendelijk en heeft een goede eerlijke prijs gerekend.
Eloy Rodriguez Martin
Eloy Rodriguez Martin
2023-01-11
Een hele fijne ervaring, kwam de afspraken na die gemaakt waren en ze waren zeer meedenkend over hoe en wat er allemaal gebeurd moest worden. Opzoek naar een goeie schilder in omgeving Utrecht die verstand van zaken heeft en weet waar die over praat, dan zit je bij deze gasten goed, toppers👍🏽
Lorèn
Lorèn
2023-01-11
Een top bedrijf!! Het is echt aan te raden!! Als ik meer schilderwerk heb weet ik dat dit bedrijf opnieuw langs mag komen bij ons. Kwaliteit, en komt ze afspraken na!
ricoct
ricoct
2023-01-11
Onze woonkamer laten sauzen, zowel plafond als wanden, zeer nauwkeurig. Het geheel sluit mooi aan. Netjes en schoon achtergelaten.

Neem contact op

Bereid je voor op een verbluffende transformatie – neem vandaag nog contact met ons op!