Binnenschilderwerk

Stap binnen in de wereld van onze binnenschilderwerken, waar vakmanschap en passie samenwerken om jouw binnenruimte te verfraaien.

01.

Muurverf en Plafondschilderwerk

Dit omvat het schilderen van muren en plafonds in binnenruimtes, wat de esthetiek en sfeer verbetert.

02.

Houtwerk Schilderen

Hierbij wordt houten elementen zoals deuren, kozijnen en trappen geschilderd, wat zowel bescherming als visuele aantrekkingskracht biedt.

03.

Decoratief Schilderwerk

Dit betreft het aanbrengen van unieke ontwerpen en patronen op binnenmuren, waardoor een ruimte karakter en individualiteit krijgt.

Transformeer je Interieur

Bij ons schildersbedrijf zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan technieken en toepassingen voor binnenschilderwerken. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap staat centraal in alles wat we doen.

Wij geloven dat schilderwerk frisheid en levendigheid in je interieur brengt. Of je nu een kamer wilt opfrissen, een nieuwe look wilt creëren of je huis wilt voorbereiden voor verkoop, wij zijn er om te helpen. 

 

Het werkproces

01.

Voorbereiding en grondwerk

We starten met de voorbereiding. We beschermen je meubels en vloeren met uiterste zorgvuldigheid. 

02.

Hoofdverflagen aanbrengen

Vervolgens transformeren we je ruimte met onze verfijnde schildertechniek. We brengen meerdere lagen verf aan voor een egale en duurzame afwerking.

03.

Afwerken

Na het aanbrengen van de verflagen richten we onze aandacht op de laatste details. We inspecteren het werk grondig en zorgen ervoor dat elke hoek en rand perfect is afgewerkt.

04.

Controle en opruimen

Ons werk is pas klaar als alles perfect is. We inspecteren elk detail en retoucheren waar nodig

Kozijnen en deuren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Een inbouwkast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Muren en plafonds

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Verf bevat schadelijke stoffen. Geen enkele verf is in iedere situatie een milieuvriendelijke keuze. Wel werken wij met de A merken die zich voortdurend bezighoudt met het optimaliseren hiervan.

Ja, wij geven minimaal 4 jaar garantie op het schilderwerk. Omdat wij aangesloten zijn bij ‘De betere schilder’ zijn wij instaat u een officieel garantie bewijs te overhandigen.

Wij verzoeken u het werkgebied zo vrij als mogelijk te maken, zodat wij de ruimte hebben om (schoon) te kunnen werken.
Wij proberen ten alle tijden zo schoon als mogelijk te werken. Wij zullen altijd de ruimte of gebied schoon achter laten!
Dit is afhankelijk van het project, maar wij zullen er altijd voor proberen te zorgen dat het zo lang als mogelijk mee gaat. Wij geven voor het onderhoud wat tips mee om het levensduur te verlengen.
Dit is afhankelijk van het seizoen in verband met weersinvloeden. Dit is daarom ook lastig te zeggen. Betreft het buiten schilderwerk, zullen wij er altijd voor zorgen om de openslaande delen als eerst te behandelen zodat dit ook zo lang als mogelijk kan drogen.
Martin Monrooij
Martin Monrooij
2023-06-21
Julian en zijn collega hebben heel goed werk geleverd bij het schilderen de buitenkant van ons huis. Ze kwamen hun afspraken perfect na en streven een hoge kwaliteit na.
RemcovT
RemcovT
2023-06-14
Leuk jong team wat ik graag een kans wilde geven en ze hebben het super gedaan. Ik ben vrij kritisch maar ik ga de volgende keer weer voor ze. Blijf zo doorgaan jongens.
M M
M M
2023-05-30
Julian van Schildersbedrijf Focus heeft in 2023 samen met een compagnon al het houtwerk van mijn huis in Houten geschilderd. Vriendelijk, nette en betrouwbare schilders. Goed schilderwerk afgeleverd voor een juiste prijs. Met ook goede communicatie over voortgang en planning. En goed advies over schoonhouden en daarmee behoud van het geschilderde houtwerk. Ik schrijf deze review omdat ik dus zeker tevreden ben over Focus en ze aanbeveel!
Lilian Glaap
Lilian Glaap
2023-04-03
Wij zijn blij met het prachtige resultaat. Met recht ‘focus op kwaliteit’. Hans en Lilian
Jay Meijer
Jay Meijer
2023-01-11
Dit bedrijf heeft bij mij thuis de trappen geschilderd en hierbij een Top kwaliteit schilderwerk geleverd. Erg vriendelijk en heeft een goede eerlijke prijs gerekend.
Eloy Rodriguez Martin
Eloy Rodriguez Martin
2023-01-11
Een hele fijne ervaring, kwam de afspraken na die gemaakt waren en ze waren zeer meedenkend over hoe en wat er allemaal gebeurd moest worden. Opzoek naar een goeie schilder in omgeving Utrecht die verstand van zaken heeft en weet waar die over praat, dan zit je bij deze gasten goed, toppers👍🏽
Lorèn
Lorèn
2023-01-11
Een top bedrijf!! Het is echt aan te raden!! Als ik meer schilderwerk heb weet ik dat dit bedrijf opnieuw langs mag komen bij ons. Kwaliteit, en komt ze afspraken na!
ricoct
ricoct
2023-01-11
Onze woonkamer laten sauzen, zowel plafond als wanden, zeer nauwkeurig. Het geheel sluit mooi aan. Netjes en schoon achtergelaten.

Neem contact op

Bereid je voor op een verbluffende transformatie – neem vandaag nog contact met ons op!