Stucwerk

Ontdek de magie van stucwerk: de kunst van het creëren van naadloze, elegante oppervlakken.

01.

Glad Stucwerk

Voor een moderne en strakke uitstraling bieden we glad stucwerk. Dit zorgt voor een egale en naadloze afwerking op muren en plafonds.

02.

Decoratief Stucwerk

Voeg karakter en textuur toe aan je ruimtes met ons decoratief stucwerk. Van klassieke tot eigentijdse texturen, creëer een unieke sfeer in je interieur.

03.

Renovatiestucwerk

Bij renovatieprojecten herstellen we niet alleen beschadigingen, maar vernieuwen we ook de uitstraling met renovatiestucwerk. Dit is ideaal voor het opfrissen van oude en gedateerde oppervlakken.

Meesters in Stucwerk

Onze stucwerkspecialisten zijn meesters in het transformeren van muren en plafonds, en ze brengen vakmanschap en verfijning samen om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen. 

Of je nu op zoek bent naar een tijdloze, klassieke uitstraling of een moderne en strakke afwerking, ons stucwerk biedt eindeloze mogelijkheden voor het verfraaien van jouw ruimtes. Laat ons je inspireren en begeleiden bij het realiseren van de perfecte look voor jouw huis.

Het werkproces

01.

Ondergrond-voorbereiding

We beginnen met het grondig inspecteren en voorbereiden van de ondergrond, zodat deze geschikt is voor het aanbrengen van stucwerk. Dit omvat het repareren van beschadigingen en het creëren van een egale basis.

02.

Stucmateriaal en textuurkeuze

Samen met jou kiezen we het juiste stucmateriaal en de gewenste textuur die past bij je stijl en projectvereisten, variërend van gladde afwerkingen tot decoratieve texturen.

03.

Stucapplicatie

Onze ervaren vakmensen brengen het stucwerk met precisie aan, waarbij ze zorgen voor een gelijkmatige en naadloze bedekking van de oppervlakken voor een hoogwaardige afwerking.

04.

Droging en afwerking

Na het aanbrengen laten we het stucwerk volledig drogen, waarna we zorgvuldig de afwerking perfectioneren. Dit omvat het gladmaken van oppervlakken, het aanbrengen van verf of andere gewenste afwerklagen voor een gepolijste uitstraling.

Stucwerk badkamer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Nieuwbouw woning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Keuken stucwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Verf bevat schadelijke stoffen. Geen enkele verf is in iedere situatie een milieuvriendelijke keuze. Wel werken wij met de A merken die zich voortdurend bezighoudt met het optimaliseren hiervan.

Ja, wij geven minimaal 4 jaar garantie op het schilderwerk. Omdat wij aangesloten zijn bij ‘De betere schilder’ zijn wij instaat u een officieel garantie bewijs te overhandigen.

Wij verzoeken u het werkgebied zo vrij als mogelijk te maken, zodat wij de ruimte hebben om (schoon) te kunnen werken.
Wij proberen ten alle tijden zo schoon als mogelijk te werken. Wij zullen altijd de ruimte of gebied schoon achter laten!
Dit is afhankelijk van het project, maar wij zullen er altijd voor proberen te zorgen dat het zo lang als mogelijk mee gaat. Wij geven voor het onderhoud wat tips mee om het levensduur te verlengen.
Dit is afhankelijk van het seizoen in verband met weersinvloeden. Dit is daarom ook lastig te zeggen. Betreft het buiten schilderwerk, zullen wij er altijd voor zorgen om de openslaande delen als eerst te behandelen zodat dit ook zo lang als mogelijk kan drogen.
Martin Monrooij
Martin Monrooij
2023-06-21
Julian en zijn collega hebben heel goed werk geleverd bij het schilderen de buitenkant van ons huis. Ze kwamen hun afspraken perfect na en streven een hoge kwaliteit na.
RemcovT
RemcovT
2023-06-14
Leuk jong team wat ik graag een kans wilde geven en ze hebben het super gedaan. Ik ben vrij kritisch maar ik ga de volgende keer weer voor ze. Blijf zo doorgaan jongens.
M M
M M
2023-05-30
Julian van Schildersbedrijf Focus heeft in 2023 samen met een compagnon al het houtwerk van mijn huis in Houten geschilderd. Vriendelijk, nette en betrouwbare schilders. Goed schilderwerk afgeleverd voor een juiste prijs. Met ook goede communicatie over voortgang en planning. En goed advies over schoonhouden en daarmee behoud van het geschilderde houtwerk. Ik schrijf deze review omdat ik dus zeker tevreden ben over Focus en ze aanbeveel!
Lilian Glaap
Lilian Glaap
2023-04-03
Wij zijn blij met het prachtige resultaat. Met recht ‘focus op kwaliteit’. Hans en Lilian
Jay Meijer
Jay Meijer
2023-01-11
Dit bedrijf heeft bij mij thuis de trappen geschilderd en hierbij een Top kwaliteit schilderwerk geleverd. Erg vriendelijk en heeft een goede eerlijke prijs gerekend.
Eloy Rodriguez Martin
Eloy Rodriguez Martin
2023-01-11
Een hele fijne ervaring, kwam de afspraken na die gemaakt waren en ze waren zeer meedenkend over hoe en wat er allemaal gebeurd moest worden. Opzoek naar een goeie schilder in omgeving Utrecht die verstand van zaken heeft en weet waar die over praat, dan zit je bij deze gasten goed, toppers👍🏽
Lorèn
Lorèn
2023-01-11
Een top bedrijf!! Het is echt aan te raden!! Als ik meer schilderwerk heb weet ik dat dit bedrijf opnieuw langs mag komen bij ons. Kwaliteit, en komt ze afspraken na!
ricoct
ricoct
2023-01-11
Onze woonkamer laten sauzen, zowel plafond als wanden, zeer nauwkeurig. Het geheel sluit mooi aan. Netjes en schoon achtergelaten.

Neem contact op

Bereid je voor op een verbluffende transformatie – neem vandaag nog contact met ons op!