Glasservice

Stap binnen in de wereld van onze binnenschilderwerken, waar vakmanschap en passie samenwerken om jouw binnenruimte te verfraaien.

01.

Ruitreparatie en -Vervanging

Onze glasservice omvat professionele reparatie van beschadigde ruiten en, indien nodig, vakkundige vervanging om de veiligheid en het uiterlijk van je ramen te herstellen.

02.

Isolatieglas plaatsen

Voor een verbeterde energie-efficiëntie plaatsen we isolatieglas, waardoor je huis beter geïsoleerd wordt en je kunt besparen op energiekosten.

03.

Veiligheidsglas installatie

Voor optimale veiligheid bieden we de installatie van veiligheidsglas, dat bestand is tegen inbraken en ongelukken, terwijl het toch een helder en esthetisch aantrekkelijk uiterlijk behoudt.

Glasservice op Maat

Glasreparatie, vervanging en installatie. Ontdek onze expertise in alles wat met glas te maken heeft voor woningen en bedrijven. Glas is meer dan alleen een raam, het is cruciaal voor comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

Glas vervangen is een kans om jouw huis te verbeteren, te moderniseren en te laten stralen. Of het nu dubbel glas, HR++ glas of triple glas is. Het biedt betere isolatie, comfort en energiebesparingen.

Het werkproces

01.

Glasinspectie en Advies

We beginnen met een grondige inspectie van het glaswerk, beoordelen de staat en adviseren over de beste oplossingen, variërend van reparaties tot vervanging.

02.

Glasselectie en Maatwerk

Samen met jou kiezen we het juiste glastype en maken we eventueel maatwerkafspraken, waarbij we streven naar optimale isolatie, veiligheid en esthetiek.

03.

Professionele Installatie

Onze ervaren glaszetters zorgen voor een vakkundige en veilige installatie, waarbij we streven naar een perfecte pasvorm en afwerking voor zowel ramen als deuren.

04.

Kwaliteitscontrole en Nazorg

Na de installatie voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit en bieden we nazorg om ervoor te zorgen dat het glaswerk aan de hoogste normen voldoet en klanttevredenheid gegarandeerd is.

Nieuwbouwwoning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Spuitwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Deuren acryl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten.

Verf bevat schadelijke stoffen. Geen enkele verf is in iedere situatie een milieuvriendelijke keuze. Wel werken wij met de A merken die zich voortdurend bezighoudt met het optimaliseren hiervan.

Ja, wij geven minimaal 4 jaar garantie op het schilderwerk. Omdat wij aangesloten zijn bij ‘De betere schilder’ zijn wij instaat u een officieel garantie bewijs te overhandigen.

Wij verzoeken u het werkgebied zo vrij als mogelijk te maken, zodat wij de ruimte hebben om (schoon) te kunnen werken.
Wij proberen ten alle tijden zo schoon als mogelijk te werken. Wij zullen altijd de ruimte of gebied schoon achter laten!
Dit is afhankelijk van het project, maar wij zullen er altijd voor proberen te zorgen dat het zo lang als mogelijk mee gaat. Wij geven voor het onderhoud wat tips mee om het levensduur te verlengen.
Dit is afhankelijk van het seizoen in verband met weersinvloeden. Dit is daarom ook lastig te zeggen. Betreft het buiten schilderwerk, zullen wij er altijd voor zorgen om de openslaande delen als eerst te behandelen zodat dit ook zo lang als mogelijk kan drogen.
Martin Monrooij
Martin Monrooij
2023-06-21
Julian en zijn collega hebben heel goed werk geleverd bij het schilderen de buitenkant van ons huis. Ze kwamen hun afspraken perfect na en streven een hoge kwaliteit na.
RemcovT
RemcovT
2023-06-14
Leuk jong team wat ik graag een kans wilde geven en ze hebben het super gedaan. Ik ben vrij kritisch maar ik ga de volgende keer weer voor ze. Blijf zo doorgaan jongens.
M M
M M
2023-05-30
Julian van Schildersbedrijf Focus heeft in 2023 samen met een compagnon al het houtwerk van mijn huis in Houten geschilderd. Vriendelijk, nette en betrouwbare schilders. Goed schilderwerk afgeleverd voor een juiste prijs. Met ook goede communicatie over voortgang en planning. En goed advies over schoonhouden en daarmee behoud van het geschilderde houtwerk. Ik schrijf deze review omdat ik dus zeker tevreden ben over Focus en ze aanbeveel!
Lilian Glaap
Lilian Glaap
2023-04-03
Wij zijn blij met het prachtige resultaat. Met recht ‘focus op kwaliteit’. Hans en Lilian
Jay Meijer
Jay Meijer
2023-01-11
Dit bedrijf heeft bij mij thuis de trappen geschilderd en hierbij een Top kwaliteit schilderwerk geleverd. Erg vriendelijk en heeft een goede eerlijke prijs gerekend.
Eloy Rodriguez Martin
Eloy Rodriguez Martin
2023-01-11
Een hele fijne ervaring, kwam de afspraken na die gemaakt waren en ze waren zeer meedenkend over hoe en wat er allemaal gebeurd moest worden. Opzoek naar een goeie schilder in omgeving Utrecht die verstand van zaken heeft en weet waar die over praat, dan zit je bij deze gasten goed, toppers👍🏽
Lorèn
Lorèn
2023-01-11
Een top bedrijf!! Het is echt aan te raden!! Als ik meer schilderwerk heb weet ik dat dit bedrijf opnieuw langs mag komen bij ons. Kwaliteit, en komt ze afspraken na!
ricoct
ricoct
2023-01-11
Onze woonkamer laten sauzen, zowel plafond als wanden, zeer nauwkeurig. Het geheel sluit mooi aan. Netjes en schoon achtergelaten.

Neem contact op

Bereid je voor op een verbluffende transformatie – neem vandaag nog contact met ons op!